Десетки законодатели напуснаха британския парламент в сряда с избухнал нрав, тъй като

...
Десетки законодатели напуснаха британския парламент в сряда с избухнал нрав, тъй като
Коментари Харесай

Парламентът на Обединеното кралство потъна в хаос заради гласуването за прекратяване на огъня в Газа

Десетки законодатели напуснаха британския парламент в сряда с избухнал манталитет, защото трите най-големи политически партии се опитваха да се надхитрит взаимно по отношение на гласуването за преустановяване на огъня в Газа.

Шумът последва решението на представителя да пренебрегне прецедента и да разреши гласоподаване, което оказа помощ на опозиционната Лейбъристка партия да избегне широкомащабен протест измежду личните си законодатели поради позицията си по отношение на войната Израел-Хамас.

Депутати от ръководещите консерватори и опозиционната Шотландска национална партия (SNP) напуснаха залата за диспути в символ на митинг и някои се пробваха да подхващат рядката стъпка да проведат процедурите на закрито.

Говорителят, Линдзи Хойл, в последна сметка се извини и сподели той беше взел решението си да разреши на депутатите да гласоподават по редица гледни точки, защото беше угрижен за тяхната сигурност, откакто някои бяха изправени пред закани от принуждение поради позицията си по отношение на война...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР